PebbleTasker plugin - i hodinky se mohou učit

Není to tak dlouho, kdy se na trhu objevily chytré hodinky Pebble. Od ostatních se hned na začátku lišily použitím úsporného displeje a tudíž výrazně vyšší výdrží na jedno nabití, než nabízí konkurence. No a nebyly by to ty správné chytré hodinky, kdyby nepodporovaly Tasker...


Na Google Play je dostupný PebbleTasker plugin pro tyto hodinky, což pro uživatele obrovsky rozšiřuje možnosti využití. Nejen, že je možné nakonfigurovat trojici tlačítek, ale lze dokonce přidávat další funkce v závislosti na podmínkách nastavených v Taskeru.

Například v práci lze zobrazovat jinou trojici funkcí, které jsou spojeny s tlačítky na hodinkách, než doma - v zaměstnání tak budete mít dostupné funkce vhodné pro práci a jakmile Tasker detekuje, že jste dorazili domů, změní se tyto funkce automaticky na vhodné pro volný čas, možnosti jsou opravdu obrovské.


Jak můžete vidět na náhledech, použití pluginu v Taskeru je velmi jednoduché. Jednou věcí si ale nejsem jistý a bohužel to nemůžu vyzkoušet v praxi - nevím, zda je seznam funkcí, které se v danou chvíli dají nastavit k jednotlivým tlačítkům pevně daný (což by tak trochu omezovalo možnosti nastavení), nebo se takto vybírá mezi existujícími TASKy v aplikaci Tasker, což by naopak funkcionalitu posunulo obrovsky kupředu. Pokud někdo hodinky vlastníte a investovali jste do tohoto pluginu, budu rád za ohlasy z praxe...;-)

Chytrým hodinkám Pebble je věnována česká stránka www.pebble.cz  kde se dozvíte všechny podrobnosti a můžete si je zde dokonce i zakoupit http://www.kabelmanie.cz/chytre-hodinky-pebble_d593.html .

Zde ještě krátké video jako demonstrace použití pluginu...